11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής

23-25 Μαΐου 2021 – Hotel Crowne Plazza Athens

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της που λόγω της πανδημίας μεταφέρθηκε για το 2021 στην Αθήνα. Θα διεξαχθεί από 21 έως 23 Μαΐου 2021, σε υβριδική μορφή, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens.

Η πανδημία που μαστίζει εδώ κι ένα χρόνο τον πλανήτη μας έχει στερήσει, μεταξύ πολλών άλλων, τη δυνατότητα να βρισκόμαστε από κοντά και να ανταλλάσσουμε απόψεις κι εμπειρίες. Η νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση, προκειμένου να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις έγκυες.

Η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής πρωτοστατώντας στην προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών Μαιευτικής φροντίδας εν μέσω πανδημίας, συμμετέχει σε μια παγκόσμια μελέτη συλλογής δεδομένων που αφορούν κυήσεις γυναικών που νόσησαν από τον ιό SARS-CoV2. Τα πρώτα ελληνικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στα πλαίσια webinar, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή τον Δεκέμβριο του 2020. Στο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΕΙ, που αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της εταιρείας μας, θα παρουσιαστεί η συνέχεια αυτής της προσπάθειας αλλά και όλα τα νεότερα δεδομένα που αφορούν την Εμβρυομητρική Ιατρική, αποσκοπώντας στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, των Παιδιάτρων, των Μαιών/Μαιευτών, καθώς και των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που συνεργάζονται για την ομαλή έκβαση της κύησης και του τοκετού. Η θεματολογία έχει καταρτιστεί από την Επιστημονική Επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένους συναδέλφους κι αφορά όλες τις πτυχές της υπο-ειδικότητας. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από Έλληνες και ξένους συναδέλφους και μέσω παρουσίασης περιστατικών (όπου αυτό είναι δυνατό), θα γίνει προσπάθεια συγκερασμού των Ελληνικών και Διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών με την πραγματικότητα. Ας μην ξεχνάμε πως σκοπός της ενημέρωσής μας είναι η έγκαιρη αναγνώριση και η σωστή διαχείριση τυχόν προβλημάτων που παρουσιάζονται στην έγκυο και στο έμβρυό της.

Η Οργανωτική Επιτροπή σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στις επιστημονικές εκδηλώσεις αυτού του τριημέρου, δια ζώσης ή διαδικτυακά, προκειμένου να αποκομίσουμε όλοι τα μέγιστα μέσω του διαλόγου και να μπορέσουμε, από την επόμενη κιόλας ημέρα, να προσφέρουμε ακόμη αρτιότερες υπηρεσίες στην έγκυο και το νεογνό της.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Απόστολος Μαμόπουλος
Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας Α.Π.Θ.
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικής
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Scroll to Top