12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής

12o sinedrio

26-28 Μαΐου 2021 – Hotel Du Lac Ιωάννινα

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της που θα διεξαχθεί από 26 έως 28 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Du Lac, στα Ιωάννινα.

Η νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λόγω και των συνεχιζόμενων προβλημάτων με την πανδημία, κάνει επιτακτική την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση στο Επιστημονικό Πεδίο της Εμβρυομητρικής Ιατρικής προκειμένου να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις έγκυες (εμβρυο-μητερα) και στις οικογένειες τους. Αλώστε είναι ευρέως γνωστό ότι η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής πρωτοστατεί στην προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών Μαιευτικής φροντίδας στη χώρα μας με διάφορες επιστημονικές εκδηλώσεις.

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΕΙ, που αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Εταιρείας μας, θα παρουσιαστεί η συνέχεια αυτής της προσπάθειας αλλά και όλα τα νεότερα δεδομένα που αφορούν στην Εμβρυομητρική Ιατρική, αποσκοπώντας στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, των Νεογνολογων-Παιδιάτρων, των Μαιών/Μαιευτών, καθώς και των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που συνεργάζονται για την ομαλή έκβαση της κύησης, του τοκετού και της προ και μεταγεννητικής περιόδου.
Η θεματολογία έχει καταρτιστεί από την Επιστημονική Επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένους συναδέλφους κι αφορά σε όλα τα πεδία της υπο-ειδικότητας.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από διακεκριμένους συναδέλφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα γίνει προσπάθεια αναφοράς και συγκερασμού των Ελληνικών και Διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών με την πραγματικότητα. Ας μην ξεχνάμε πως σκοπός της ενημέρωσής μας είναι η έγκαιρη αναγνώριση και η σωστή διαχείριση τυχόν προβλημάτων που παρουσιάζονται στην έγκυο και στο έμβρυό της.

Η Οργανωτική Επιτροπή σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στις επιστημονικές εκδηλώσεις αυτού του τριημέρου, προκειμένου να αποκομίσουμε όλοι τα μέγιστα μέσω του διαλόγου και να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην έγκυο, το νεογνό της και την οικογένειά της.

Σας περιμένουμε στα θρυλικά, όμορφα και φιλόξενα Ιωάννινα που θα σας χαρίσουν και μια ευχάριστη κοινωνική παραμονή.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Θεόδωρος Στέφος MD PhD
Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας & Εμβρυομητρικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Πρόεδρος Δ.Σ Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικής
Πρόεδρος Οργανωτικής-Επιστημονικής Επιτροπής 12ου Παν/νιου Συνέδριου ΕΕΕΙ

Α΄Ανακοίνωση

Scroll to Top