7-5-2022 | Αιματολογικές Διαταραχές στην κύηση-τοκετό-λοχεία

Webinar, 7 Μαΐου 2022

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομητρικής Ιατρικής, έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω και καλωσορίσω στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣTHN ΚΥΗΣΗ-ΤΟΚΕΤΟ-ΛΟΧΕΙΑ», η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (webinar) στις 7 Μαΐου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 09:00 π.µ. – 14:30 µ.µ. 

Μεταξύ των στόχων του σεμιναρίου σημαντική θέση κατέχει η εκπαίδευση και η ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας για τις εξελίξεις σε σημαντικές παθολογικές καταστάσεις όπως η θρόμβωση, η θρομβοπενία, η αγγειακή νόσος του πλακούντα, οι διαταραχές πηκτικότητας κατά τον τοκετό, διάφορες αιματολογικές νόσοι (καλοήθεις-κακοήθεις) κατά την κύηση, εμβρυική αναιμία, COVID 19 και θρόμβωση κλπ.

Θα συζητηθεί ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η παθοφυσιολογία και επιδημιολογία της θρόμβωσης, τα μοντέλα εκτίμησης του κινδύνου θρόμβωσης, συστάσεις θρομβοπροφύλαξης κλπ.
Το webinar παρέχει σε μεταπτυχιακό επίπεδο όλες τις σύγχρονες γνώσεις στο εξειδικευμένο αυτό θέμα και απευθύνεται σε Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, Αναισθησιολόγους, Αιματολόγους, Νεογνολόγους, Εντατικολόγους, Μαίες και λοιπούς επιστήμονες που ασχολούνται ερευνητικά και κλινικά με σχετικά θέματα ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε χώρους που σχετίζονται με το παραπάνω επιστημονικό πεδίο (ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, βασικοί επιστήμονες, επιστημονικό προσωπικό φαρμακευτικών εταιρειών, κλπ)

To webinar στοχεύει στην παροχή γνώσεων υψηλού επιστημονικού επιπέδου και στο πλαίσιο αυτό έχουν επιλεγεί ως ομιλήτριες-ομιλητές διεθνούς κύρους Έλληνες και Ξένοι επιστήμονες.
Πιστεύουμε ότι το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας για το webinar θα είναι μεγάλο και τα οφέλη που θα προκύψουν για τους συμμετέχοντες σημαντικά, γεγονός που θα αναδείξει την επιστημονική αυτή εκδήλωση ως μία από τις σημαντικότερες επιστημονικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες στη χώρα μας για το 2022.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και για την ενεργό συμμετοχή σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Θεόδωρος Στέφος, MD, PhD 

Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων

 Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εµβρυοµητρικής Ιατρικής

Scroll to Top